torsdag 11. februar 2010

Det er lov å gjøre et forsøk...

Her har det mildt sagt vært labert med aktivitet de siste månedene. Har hatt minimalt med motivasjon og inspirasjon til å sette meg ned med scrappeutstyret mitt. I går hadde jeg besøk av en kjempegod kollega, og vi fikk skravlet og scrappet litt. Det var en god følelse over endelig kunne lage noen kort igjen. Har kjøpt meg Spellbinders Wizard og en del ulike nestabillities-dies- det i seg selv er jo litt motivasjon. Må nok prøve og feile litt før jeg kan slå meg til ro med at dette var "midt i blinken".

Denne nye investeringen er et verktøy til å stanse ut ulike figurer, rammer og alfabet som er toppers når en lager kort♥♥♥













På dette kortet har jeg brukt bazill i fargen vanilla som grunnfarge. Mønsterarkene er fra Maja Design og heter "mine venner". Har også brukt (min nye) Martha Stewart-puncher til å lage de blondene. Stempelet er fra Papirgleder og passer SÅÅÅÅ midt i blinken for treige meg :) Jeg har inket de fleste kanter med chestnut roan-stempelputa mi og brukt mulberry-roser, Melissa Frances-chipboard og selvfølgelig litt "bling".

Har har jeg brukt spellbindersdiesen som mal til å lage kortet. Mønsterarket er fortsatt fra Maja Design. Bildet ble ikke noe godt, men på stempelet står det "en hilsen fra hjertet".
Nok et kort i de samme fargene. Fikk nesten brkt opp to mønsterark. Dette er det jeg kan kalle et "hurtigscrappet" kort. Enkelt, med få detaljer. Bokstavene er Making Memories sine tiny-alphabet, liker godt disse♥

Da er det første innlgget i 2010 publisert, så får vi se om overskuddet til å oppdatere her inne vedvarer.