lørdag 14. januar 2012

Starte opp igjen kanskje?

Sitter og lurer litt på om jeg skal gjøre et redelig forsøk på å puste liv i bloggen min igjen. Ikke det at det er allverdens med spennende ting som skjer,  men jeg har mange prosjekt som bare venter på å bli ferdigstilt, fortsatt og ikke minst begynt på (i ulike rekkefølger). Jeg er litt bitt av basillen når det gjelder strikking, og starter stadig på nye prosjekt. Er nok ikke like flink til å ferdigstille alt, iallefall ikke når jeg står fast på noe. Gjennom bloggen kan jeg kanskje presse meg litt for å bli ferdig, slik at jeg kan legge ut bilder og dele det her inne...

Ved siden av så har jeg en stooor stabel med bøker jeg ønsker å lese, jeg kunne tenkt meg en skikkelig ommøblering her hjemme. Som så mange andre nå i januar prøver jeg å komme igeng med treningen igjen også, var på mitt livs aller første bodypumptime idag og det skal jeg si at musklene mine kjente! ER spent på fortsettelsen, for jeg har en bitte-bitte-bitte-STOR mistanke om at jeg de neste dagene kommer til å kjenne det... Det er ikke et nyttårsforsett, men krysser fingrene for at jeg klarer å holde en viss kontinuitet.

Guttene har også sine interesser som krever oppfølging. Det er stor stas å være mamma og pappa når podene boltrer seg både på håndball- og fotballbanen, skyter blink på skytebanen og tester ut rockeren i seg på gitarøvingen :) Krever tid og prioritet, det er helt sikkert, men så er det kjekt at de ønsker å ha oss der og ikke minst så er det kjekt å kunne følge de på nært hold.

Nå har jeg startet bloggåret 2011, og håper jeg klarer å fortsette :)


Setter inn et bilde av guttene når de var i konfirmasjon til søskenbarnet sitt, Julie, i august 2011.


Optimistisk hilsen fra Ann Britt

Ingen kommentarer: